Az Invest Kft. lett a McCORMICK kizárólagos hazai forgalmazója

Az Agroinform.hu az AGROmashEXPO-n forgatott az Invest standján, ahol Bán Szabolcs termékmenedzser számolt be a hírről és kalauzolt minket körbe a kiállított gépek között. Ahogy fogalmazott: a McCormick kínálatában minden hazai gazda megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő gépet 30 lóerőtől egészen a 360 lóerős kategóriáig.

A McCormick kínálatában minden gazda megtalálja a neki való gépet – fotó: Agroinform.hu

 

A közel 200 éves múltra visszatekintő McCormick márka folyamatos megújulásra képes és állja a versenyt a piacon, ez köszönhető annak is, hogy a legjobb minőségű beszállítókkal dolgoznak. Az Invest Kft. választása azért esett erre a márkára, mert prémium minőségű a gépek felszereltsége, többek között a motor- és a váltókínálat, a gépek nagy része IVECO motorral van felszerelve, emellett Yanmar és Deutz-Fahr motorral is szívesen dolgozik a márka.
 
A letisztult és elegáns megjelenésű gépeket ráadásul a gyártó a vásárló igényeire szabja, ez is nagy előnye a McCormick cégcsoportnak – tette hozzá a termékmenedzser egy különleges cseripiros színű erőgép mellett állva. Az Invest egy újítást is bejelentett az expón, olyan online rendszert indítanak el, amelynek segítségével a vásárló maga állíthatja össze saját erőgépét.
 
 
A termelő maga állíthatja össze az erőgépet – fotó: Agroinform.hu
 

Bán Szabolcs arról is beszélt, hogy az Invest hét telephellyel az egész országot lefedő szervizhálózattal és alkatrészbázissal rendelkezik, így a régi és az új felhasználók igényeit is ki tudják elégíteni.

A cég által forgalmazott erőgépekről ide kattintva talál több információt.

Forrás: agroinform.hu

 

 
 
 

 

Kiemelt partnereink