Precíziós Gazdálkodás

Precíziós gazdálkodás
Lássa el gazdaságát komplett és rugalmas GPS megoldással.

A mezőgazdasági munkák mindig is függtek az időjárás viszontagságaitól. Igaz, hogy ez most sincs másként, de azért vannak lehetőségek a munkagépeink jobb kihasználására! Használjunk GPS sorvezető rendszereket! Mindenki az igényei és pénztárcája szerint választhat a különböző összeállításokból!

Egyszerűen kezelhető kis készülék akár nagy munkákhoz is!

Gondot okoz permetezésnél a csatlakozás az előző fogáshoz?  Elfárad a nyaka a tárcsázásnál a sok hátrafelé nézegetéstől? Szeretné könnyebbé tenni a munkáját a földeken? Nos, ha bármelyik kérdésre is igen a válasz, máris segítünk! Használja munkáinál a Trimble EZ- Guide 250 készüléket!

Nincs felesleges kiszórás, nincs átfedés, de kimaradt területet sem találunk, hiszen a monitoron a lefedettséget színesben láthatjuk, ellenőrizhetjük. Ez a szolgáltatás az eszköz megvételén kívül egyéb költségeket nem igényel, de bármikor továbbfejleszthető! Akár egy EZ-Steer automata kormánnyal is! (lásd később)

Az EZ-Guide 250 sorvezetőt színes, gombokkal irányítható, magyar nyelvű,  11 cm átmérőjű kijelzővel, strapabíró házzal ajánljuk minden traktorhoz! Figyelem, területet is tud mérni! Alap pontossága 15-20cm.

Máris itt a legtöbb darabszámban eladott színes, 20 cm-es érintőképernyős sorvezető, az FM-750! Mindent tud, amire szükség lehet! Kezel bármilyen automata kormányt, képes szakaszvezérlésre permetezésnél, és akár 2,5 cm pontosságig fejleszthető! Nem gond, ha belecsúszunk az estébe, hiszen a készülékhez éjjel látó kamera is csatlakoztatható!

Bérmunkát végzünk? Nem lesz vita a terület meghatározásánál, hiszen az FM-750 pontosan mutatja a megmunkált területet a monitoron! A megművelendő területeket csak egyszer kell feltérképezni, a későbbiekben elmenthető és előhívható akár a sorvezetőből, akár egy USB stickről, ha arra mentettük!

Igazi nagy játékos, több mint 30 cm-es színes, érintőképernyős kijelzővel! Mindent tud, amire szükségünk lehet. Sőt! Jöhetnek az ISO-BUS-os munkagépek, gond nélkül kezeli azokat is. Speciális felhasználási igénye van? Semmi gond! 2 db GPS vevővel akár egyszerre kezelheti traktorát és munkagépét!

Nagyobb pontosságot szeretnénk? Az RTX RangePoint regisztráció után egy évig ingyenesen rendelkezésünkre áll 8-10 cm-es pontossággal! Tagolt, több helyen árnyékolt a területünk? Időnként „elveszik„ a GPS jel?  Használjuk ki a RTX szolgáltatás ragyogó lehetőségeit, vegyük igénybe a GLONASS műholdakat is! Dupla annyi műhold, biztosabb sorvezetés! Ráadásul az új X-Fill rendszer vételkiesés esetén hosszú percekig ellát bennünket pontossági jellel, hogy a munkát ne kelljen abbahagyni! A munkavégzés pontossága akár 2,5 cm-ig növelhető!

Teljesen új fejlesztésű Android™ operációs rendszerű, táblagép szerű, teljes érintőképernyős, csúcskategóriás készülék. 1GB RAM és 32 GB Flash memória.

Az AFS Pro 700 nappali fénynél is jól olvasható és az iparágon belül az egyik legnagyobb színes, érintő képernyős monitor. A 26 cm-es átmérőn egyidejűleg akár 6 db képet futtathat, amelyekről nem csak a munkagép paramétereit, de a robotpilóta állapotát is figyelemmel kísérheti sok egyéb más mellett. Kezeli az ISO-BUS rendszereket is. Az AFS 700 és AFA 300 a CASE IH gépekbe fejlesztett gyári monitorok.

Automata kormányzás

Sok a terület, fárasztó a traktorban ülni egész nap? Segít az automata kormány, ami többféle változatban áll rendelkezésünkre. Lehet elektromos, vagy hidraulikus, a lényeg, hogy nagy pontossággal és biztonsággal használhatjuk hosszú időn keresztül!

Az EZ-Steer automata kormány egy költséghatékony megoldás olyan gazdálkodóknak, akiknek szükségük van kormányzás automatikára, de többször szeretnék átszerelni másik munkagépbe, viszont nincs szükségük túl nagy pontosságra. Akár a leg egyszerűbb munkagépbe is beszerelhető!

Az EZ-Pilot kormányzási rendszer optimális és költséghatékony azoknak a gazdálkodóknak, akik szeretnék az automata  kormányzást, nem elégszenek meg az EZ-Steer adta lehetőségekkel, de nincs szükségük a hidraulikus robotpilóta rendszerre. Kormányszárra épített robotpilóta elektromotorral és dőlés kompenzátorral a könnyebb, pontosabb kormányzásért!

További kérdéseivel keresse szakértőinket!

 

 

Műszaki adatok
Típus Új gépek / Precíziós gazdálkodás
Gép márkája Márkafüggetlen
Videó
Letölthető dokumentumok

Invest Kft. RTK szolgáltatás információs lap letöltése

 

Kapcsolattartó

Ács
Bán Szabolcs +36 30 573 9336
Nagy Gábor +36 30 552 0052
 
Mezőfalva - Szekszárd
Molnár Zsolt +36 30 631 1218
 
Gyöngyös
Horváth János +36 30 552 0227
 
Sajópetri
Ligeti János +36 30 558 9586
 
Békéscsaba - Orosháza
Nyéki József +36 30 407 9536
 

Egész ország területéről hívható telefonszám:

Traktorok és munkagépek • Tóth Sándor
+36 30 413-2290
sandor.toth@investkft.hu

 

Ajánlatkérés

Captcha

Kiemelt partnereink