Invest Kft.

2002 májusában kezdtük meg tevékenységünket a CASE IH mezőgazdasági gépek magyarországi vezérképviseleteként és importőreként. Ekkor még csupán néhány fős személyzet látta el a feladatokat és szolgálta ki a viszonteladói hálózatot.

2012-re országos szintű saját értékesítői és szervizhálózatot építettünk ki, így ma már több, mint 60 kollégával dolgozunk együtt, országosan 6 területi központban szolgáljuk ki partnereinket.

A forgalmazott gépekhez megfelelő alkatrészellátást 22 alkatrész kiszállító autónk biztosítja, 53.000 cikket tartunk folyamatosan raktáron, évente több mint 136.000 cikket szállítunk ki. Magas színvonalú műszaki ellátást, szervizt országos szervizhálózatunk, 22 szakképzett szerviztechnikusunk, 22 speciálisan felszerelt szervizautónk garantálja.

2018 január közepétől az Invest Gépkereskedelmi Kft. lett a McCORMICK márka kizárólagos forgalmazója Magyarországon. A közel 200 éves múltra visszatekintő McCormick márka folyamatos megújulásra képes és állja a versenyt a piacon, ez köszönhető annak is, hogy a legjobb minőségű beszállítókkal dolgoznak. Az Invest Kft. választása azért esett erre a márkára, mert prémium minőségű a gépek felszereltsége, többek között a motor- és a váltókínálat, a gépek nagy része IVECO motorral van felszerelve, emellett Yanmar és Deutz-Fahr motorral is szívesen dolgozik a márka.

Vevőszolgálatunk koordinációs és adminisztratív tevékenységeket végez, irányítja a folyamatos belső képzést, szervezi a gépkezelők szakmai továbbképzését, biztosítja a műszaki információk rendelkezésre állását, valamint diagnosztikai és javítási feladatokat is ellát.

 

 

Kiemelt partnereink