Az Év Univerzális traktora 2018

Az „Év Univerzális traktora 2018 – Best Utility Tractor of the Year 2018” kategóriában az első helyet a McCormick X 6.440 VT-Drive traktor érdemelte ki! A kategória jelöltjei voltak még a John Deere 5125R, Massey Ferguson 5709, New Holland T4.75S és a Valtra A114 is.
 

A díjat az európai mezőgazdasági gépekkel foglalkozó magazinok újságírói valamint különböző országból származó zsűri jelölte meg. McCormick márkának fontos elismerést jelent ez a nemzetközi elismerés, hiszen rengeteg pénzt és energiát fordítottak az új technológiák kifejlesztésére. A VT-Drive technológia elismerése külön örömöt jelent a márkának, hiszen ezt a folyamatosan változó erőátvitel technológiát az Argo Tractors teljes egészében a cég gyártóberendezéseiben fejlesztenek és gyártanak, beleértve a teljes szoftverfejlesztést is. Ez fontos előnyökkel jár az üzemeltetési hatékonyság és a költségek szempontjából. A sebességváltó egy hidrosztatikus szakaszból és egy mechanikus részből áll: alacsony fordulatszámon, 3-4 km / h sebességig, "csak" hidrosztatikus átvitelként működik, míg nagyobb sebességnél a hidrosztatikus szerelvény fokozatosan egyesül a mechanikus szerelvényekkel, ezáltal minimalizálva az energia veszteséget. A fentiekben leírt előnyök okán a szaksajtó bátran kijelentette, hogy erős, modern és megbízható gép, az új X6 VT-Drive traktor, továbbá traktorpiac prémium szegmenséhez tartozik.
 
 
"Nagy örömmel fogadtuk ezt a fontos elismerést" - jelentette ki Antonio Salvaterra, az Argo Tractors Group marketingigazgatója. "Ez az évtraktora díj, megerősíti az Argo Tractors-t, hogy az eddigi megkezdett tevékenységeket és elgondolásokat folytassa, hogy a prémium minőségű gépeket versenyképes áron tudja adni a felhasználóknak
A díjat 2017 november 12-én fogadták el egy különleges ünnepségen az Agritechnica nemzetközi mezőgazdasági kiállításán, Hannoverben.
 
Kiemelt partnereink