A CASE IH márka az Invest Gépkereskedelmi Kft. kínálatában

Szaxon Róbert ügyvezető igazgatót kérdezte a Magyar Mezőgazdaság az AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2017 kiállításon.

Tisztelt Partnerünk!

Az Invest Gépkereskedelmi Kft. 15 évvel ezelőtt kezdte meg tevékenységét a mezőgazdasági gépkereskedelemben és az értékesített gépekhez kapcsolódó szervizszolgáltatás terén. Ez idő alatt kiépítettünk egy országos hálózatot annak érdekében, hogy partnereinket a leghatékonyabban tudjuk kiszolgálni, és a visszajelzések alapján mára egy megbízható és rugalmas partnert ismernek bennünk vásárlóink. 

Társaságunk gépkínálatának egyik jelentős eleme a CASE IH gépsor, mely gépek beszerzésével kapcsolatban az idei évtől változások történtek, a közvetlen gyártói beszerzési forrás helyett immár az európai kínálatból hozzuk be az eladásra kínált gépeket. 

Mivel a Társaságunk számára sokat jelent ez a márka, ezért a CASE IH gépek, alkatrészek értékesítését és a szerviz szolgáltatását a jövőben is folytatni fogjuk, remélhetőleg még versenyképesebb áron, mint eddig!

Országosan 7 korszerű telephelyünkön várjuk partnereinket gépértékesítést, alkatrészt és szervizt érintő kérdésekben.

A telephelyeinken túl 25 szakmailag magasan képzett szerviz technikus kollégával látjuk el az eladott gépek karbantartásait és javításait, amelynek köszönhetően az elmúlt években sikerült a CASE IH gépek megbízhatóságát magasabb szintre emelni. Ez mellett mobil alkatrész-értékesítő kollégáink szolgálják ki folyamatosan partnereink alkatrész, kenő- és karbantartási anyag igényeit. 

Bízunk benne, hogy az elmúlt 15 év munkája elég referencia arra, hogy a jövőben is az Invest Gépkereskedelmi Kft-t válassza! 

A CASE IH termékek mellett számos prémium kategóriájú munkagép családot is forgalmazunk, valamint folyamatosan dolgozunk a gépkínálatunk bővítésén.

Kiemelt partnereink