Szervizközpont projekt befejezése

Az INVEST Gépkereskedelmi Kft. 149,438 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból. A projekt a „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” pályázati kiírás keretében valósult meg. A projekt összköltsége 363,752 millió forint volt.

Az INVEST Gépkereskedelmi Kft. fő üzleti tevékenysége a mezőgazdasági gép nagykereskedelem. A pályázó társaság 1999-ben került megalapításra az IKR cégcsoport részeként. A társaság a Case IH márka magyarországi kizárólagos disztríbútora, melyet kiegészít különböző egyéb munkagépgyártók termékeinek, valamint a Case építőipari gépcsalád forgalmazásával. A gépértékelés mellett a társaság életében egyre nagyobb hangsúlyt kapott és kap a szervízelés, a gépek garanciális és garanciaidőn túli javítása is.

A társaság a verseny- és adaptációs képességének folyamatos javítására törekszik, melynek az önköltségi szintek csökkentése és a hatékonyság javítása az elsődleges célja. Ezen felül a piaci igényekhez való alkalmazkodás mellett a vevői igények minél magasabb szintű kiszolgálására törekszik a társaság, melynek érdekében valósította meg technológiai fejlesztését, melynek segítségével jelentős lépést tud tenni a versenyképességének további növeléséhez.

Az eszközbeszerzés keretében 1 db Crown WF3000-1.2 TF 4400 gyalogvezérlésű emelőtargonca, valamint 1 db Crown WAV50-118 önjáró személyemelő került beszerzésre és üzembe helyezésre.

Az infrastruktúrális és ingatlan beruházás keretében megvalósításra került egy korszerű szervízközpont mely lifttel felszerelt, az ehhez kapcsolódó veszélyes hulladéktároló épület, valamint a telephelyhez tartozó portaépület. A társaság telephelyén a vevői igények szélesebb körben való kiszolgálása érdekében a gépjárművek számára parkoló is kialakításra került.

A projekt megvalósításának eredményeképp a társaság erősíteni tudta verseny- és adaptációs képességét.

Kiemelt partnereink