A szervizes nagyon szívén viseli a kombájnunk sorsát

Az Agrosystem Zrt. központja Herceghalomban található, ezen a környéken gazdálkodnak, 3600 hektáron búzát, napraforgó és kukoricát termelnek. Katona László, a társaság műszaki vezetője osztotta meg tapasztalatait a Case IH kombájnról és a hozzá kapcsolódó szervizszolgáltatásról.

A társaság minden újan vásárolt gépének rendelkezésre állását átalánydíjas szervizszolgáltatással biztosítja. Így van ez a 2010-ben vásárolt Case IH 5088 esetén is. „A rotoros technológia, a vonzó ár mellett a megbízhatósága miatt választottuk a Case IH kombánját. Kukoricakombájnra volt szükségünk, és mivel jelentős a kukorica aránya az összterülethez képest, nagyon fontos, hogy a kombájn csúcsidőben mindig rendelkezésre álljon, ne történhessen leállás vagy kiesés, ki tudjuk használni a betakarításra alkalmas időjárást. A vásárláskor mérlegeltük a sokak által negatívumként említett magas fogyasztást is, de a korszerű motoroknak köszönhetően ez már nem jelentős és a gyakorlat is igazolta, hogy az azonos körülmények között kapott teljesítmény többlet ezt kompenzálni tudja. Másik fontos szempont volt, hogy a megfelelő minőséget csakis tökéletes beállításokkal tudjuk biztosítani. Ehhez pedig ki érthetne jobban, mint a forgalmazó Invest szervizesei. Természetesen igénybe vettük a gépkezelők ingyenes képzési lehetőségét is.”

A szezon indítása előtt az Invest szerviztechnikusa végzi el a kombájn beállítását, és a karbantartási munkákat is. Esetleges meghibásodás, kérdés illetve technikai segítségnyújtás esetén szintén ő áll az Agrosystem Zrt. rendelkezésére, mindezt éves átalánydíjas megállapodás keretén belül. „Tökéletes a kommunikáció a szerviz és a gépkezelő között, úgy működik ahogy kell, minden kérdésünkre azonnal választ kapunk. A beállítási lehetőségek szerteágazóak, időt és pénzt spórolunk, ha ezt az Invest szervizese végzi el, neki a kisujjában van. Napraforgóban volt olyan eset, amikor saját tapasztalata alapján a gyári ajánlástól eltérő beállításra tett javaslatot a szervizes, viszont az adott körülmények között csak ezzel sikerült elérni a megfelelő tisztaság és teljesítmény optimumot.”

László elégedett a kapcsolattartással, segítségnyújtással, a szerviz gyorsaságával, és az elvégzett munka minőségével. „Mindig ideérnek időben, valódi segítséget jelentenek, de a szolgáltatások mellett nem elhanyagolható a dolog anyagi oldala. Ha a 2011-es évet nézem, már az átszerelések, karbantartások és alapműveletek elvégzése nagyobb összeget jelentett volna eseti szolgáltatással, mint amit az átalánydíjas megállapodás szerint éves díjban fizetünk. Szeretjük a Case IH kombájnt. Tisztán dolgozik, a szemtörés egyenlő a nullával, a teljesítménye lenyűgöző!”

Kiemelt partnereink